ТОП-3 серіали від Лесі Нікітюк, від яких складно буде відірватися

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

ТОП-3 серіали від Лесі Нікітюк, від яких складно буде відірватися
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Ведуча Леся Нікітюк порадила, які українські проєкти варто подивитися на Netflix.

Читайте такожВсесвітньо відомий скрипаль Василь Попадюк зіграв у Гостомельському аеропорту
З початком повномасштабної війни українці відмовляються від будь-якого російського контенту. Наше краще та якісніше! А головне, що проєктів українського виробництва значно побільшало. Комусь до вподоби телебачення, хтось є прихильником YouTube, а для когось найкраще рішення – увімкнути стримінгову платформу. Сьогодні якраз і поговоримо про Netflix та українській продукти там. Що подивитися? Рекомендує зірка Нового каналу та інфлюенсерка Леся Нікітюк.

Я пишаюся українськими проєктами, які вибухнули на Netflix! Але сьогодні зібрала для вас три, що найбільше рекомендую для перегляду, – каже вона.

«Перші дні»

Я не була впевнена, що зможу подивитися. Але після перегляду ще довго не могла відійти… Це шість історій про згуртованість українців у перші дні повномасштабного вторгнення, різні ситуації та долі. Він – про віру та надію, про нашу єдність, про усвідомлення власної цінності… в ті перші дні. 

Ведуча Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

«І будуть люди»

Читайте такожКостя Войтенко розповів про любовний трикутник із Дар’єю Петрожицькою та Наталкою Денисенко
Дуже класний серіал, реально складно було відірватися. Зараз глибоко вивчаю нашу історію, а тут такі події: Перша світова війна, революція, наші визвольні зусилля, прихід радянської влади і перший голодомор. Усе через призму життя однієї родини. Попри те, що персонажі жили 100 років тому, їхні проблеми й тривоги нам до болю знайомі.

«Спіймати Кайдаша»

Сюжет серіалу зачіпає ті ж теми, що й повість Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» 1879 року. Це історія про сімейні стосунки, конфлікти та вічні цінності. Ви будете плакати та сміятися разом з героями, впізнавати в них знайомих людей. Напевно саме тому історію сім’ї Кайдашів продовжують переосмислювати на різний лад протягом стількох років.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK