Віталіна Біблів розповіла, як часто робить чекапи організму та яких правил дотримується

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віталіна Біблів розповіла, як часто робить чекапи організму та яких правил дотримується
Акторка Віталіна Біблів
Пресслужба Нового каналу

Топ здорових ритуалів від Віталіни Біблів.

Читайте такожСуддя проєкту «МастерШеф» Ольга Мартиновська розкрила подробиці своїх стосунків з коханим
7 квітня у всьому світі відзначатиметься День здоров’я. Пам’ятати про найголовнішу складову в житті людини потрібно не лише в цей день, а завжди. Але ця дата – хороший привід вкотре нагадати, наскільки важливо піклуватись про себе, дотримуватися здорового способу життя та, можливо, започаткувати нові корисні звички.

Ой, що старшою стаєш, то більше усвідомлюєш, що здоров'я – це найголовніше, що може бути в цьому житті, – з усмішкою говорить акторка комедійного серіалу «Будиночок на щастя» на Новому каналі Віталіна Біблів. – Тому одразу порада: бережіть себе змолоду. Я вас дуже прошу і як Віталіна Біблів, і як Любаня (героїня Віталіни у серіалі. – Прим. ред.) Тому що сколіоз, остеохондроз, холестерин і збільшена печінка вам не потрібні. До повномасштабної війни я дуже серйозно ставилася до здоров’я й чекапів. Зараз кошти йдуть на інші потреби. Тому якщо нічого не болить, то, як каже моя героїня у виставі «Сталкери»: «Єслі нічого страшного, то й саме пройде, а єслі щось страшне, то лучче не знать». Хоча я раджу робити чекапи щороку!

Акторка Віталіна Біблів / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожХто знає?: як пройшов випуск з Дашою Кубік і Владом Шевченком
Зірка поділилася своїми здоровими ритуалами. Якщо цих правил досі немає у вашій рутині, то добряче замисліться. Можливо, саме сьогодні час почати виконувати ці нескладні дії, аби підтримати своє здоров’я? 

Щоранку протягом 30 хвилин після того, як прокинулась, я випиваю десь до літра води. Потихеньку, помаленьку й абсолютно спокійно. Дуже люблю пити воду зранку. Іноді додаю туди лимон, мед і м’яту, – розповідає Віталіна. – Не можу сказати, що на 100% дотримуюсь ЗСЖ. Намагаюся не їсти жирного та смаженого. Та якщо мені раз на три-чотири місяці захочеться смаженої картоплі, то, звісно, поласую нею. Вважаю, що коли їси таке не щодня, воно приносить навіть більше задоволення. Також я обливаюся холодною водою. Стою у планці, скільки можу. Інколи це буває 2,5 хвилини, а інколи 30 секунд. Все залежить від того, яка була ніч, який настрій та рівень сили волі. А взагалі бажаю всім міцного здоров'я! Бережіть себе, кайфуйте від життя і не шкодьте самі собі.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK